jueves, 21 de octubre de 2010

Primera entrada.




Hola a tothom i gracies per visitar el meu blog. Primer de tot dir que soc principiant en aixó dels blogs i així que no jutgeu encara la pàgina, li queden mooolts retocs. Aquest blog inclourà tot tipus de informacío referida a les meves aficions i hobbies. Com per exemple el cinema, els videojocs, el comic etc...

Bé, la primera entrada en el meu blog ens porta una imatge sorprenent i molt esperada. El posible poster de la continuació de "El Caballer Obscur", la gran pelicula del director angles Christopher Nolan. La esperada tercera part de la saga ha estat confirmada per a l'estiu del 2012 i a mes el guio ja està acabat, aixi que nomes falta esperar. Tots els que sigueu fans de Batman, m'entendreu quan us dic que l'espera sera mortal, ja que despres de "El Caballer Obscur" tots els fans ens hem quedat amb moltes ganes de saber que li depararà el futur a Batman. Serà atrapat per la policia? Qui es l'Enigma? Apareixerà la Catwoman? Totes aquestes preguntes tindran aviat resposta. Aviso a tots els fans de Joker, de que el Princep Pallaso no apareixerà a la pel.licula, en cuestió ja que ningu podria superar la interpretacio del desaparegut Heath Ledger, que en pau descansi. Una magnifica interpretacio del criminal amb la cara pintada, que li va suposar un Oscar pòstum a Millor Actor Secundari del 2008.
Per els que els hi falli la memoria farem un petit recordatori o sinopsi de The Dark Knight (el titol original de la pel.licula). A partir d'ara quan parli sobre la pelicula abreviare amb les sigles TDK (The Dark Knight).

Aquesta vegada Batman (Christian Bale) assumeix més riscos en la seva guerra contra el crim. Amb l'ajuda del tinent Jim Gordon (Gary Oldman) i el nou i compromès fiscal de districte Harvey Dent (AaronEckhart), Batman es proposa desmantellar les organitzacions criminals que infesten els carrers de  Gotham City. Al principi l'associació demostra ser efectiva, però aviat es veuran atrapats en un regne del caos deslligat per una ment criminal en  coneguda pels aterroritzats habitants de la ciutat com el Joker (Heath Ledger), que introdueix l'anarquia a Gotham i obliga al Cavaller Obscur a creuar encara més la fina línia que separa a l'heroi del justicier.


Amb una banda sonora impecable a càrrec del duo que va posar la música a la primera pelicula Hans Zimmer i James Newton Howard i una fotografia i muntatge excelents, TDK es coloca a la llista de les obres mestres del cine i en un imprescindible thriller d'acció, només apte per majors de 16 anys. Amb un guio sublim i un clímax memorable, TDK es converteix, a l'acte en la millor pelicula de 2008 i en el millor film de superherois de la historia.


Aqui deixo el link del poster amb excelent calitat.


http://api.ning.com/files/aSLpQWdYZpQKhfBdm8tg0aA044hqoFZWDkPCCHS0c-u95nMWcHZ4WtbpzuFjztx3/Batman3Poster9.jpg




Espero que hagueu disfrutat d'aquest breu article sobre el meu film preferit.
Proxima-ment noves entrades.

3 comentarios:

  1. Molt bo el blog, espero ansiosament més actualitzacions i comentaris sobre cinema i videojocs, que hi hagi sort i que la força t'acompanyi!

    ResponderEliminar
  2. per començar no està malament! un bosn diseny, una bona noticia, etc.. seguix així!

    ResponderEliminar
  3. Muy interesante blog, adelante y ánimo para que puedas seguir adelante.
    Me parece bueno que sea en catalán también, a pesar de ser argentino mis raíces son de allí, aunque no entiendo el idioma jeje.
    Saludos y te invito a que visites www.batmanelcaballero.blogspot.com/

    Adeu!

    ResponderEliminar